Cara Nak Shopping :)



Assalamualaikum and Good Day xD

Selamat datang ke Izzati's Store. I wujudkan ruangan ni supaya korang tau cara camne nak shopping dalam blog I yang cincai-cincai ni :).

Ok. Dekat bahagian atas ni adalah Navigasi Bar. I letakkan cara untuk tempahan dan pembayaran, cara nak bershopping dan profile diri I kat bahagian atas supaya senang nak nampak. Kalo korang ada masalah, korang boleh tengok kat bahagian ni sebab ni bahagian yang paling kerap digunakan oleh pengunjung.

Seterusnya, untuk memudahkan korang semua pilih barangan yang korang suka, I da labelkan ikut kategori. I tak campur adukkan, supaya nanti korang mudah nak cari barangan yang korang suka. Dekat belah kiri side bar tu ada label nya. Korang just pilih je mana yang korang rasa berkenan.

Da buat pilihan, korang right click kat bahagian Cara Pembayaran, dan ikut arahan seterusnya dalam page tersebut :)

Happy Shopping :D


 
Izzati's Store | by TNB ©2010