Wednesday, March 9, 2011

Gucci CODE: GC9001



Jenis Beg Tangan :- Gucci
Kod :- GC9001
Harga :- RM 101
Kos Penghantaran :- SM (Free) Sabah Sarawak tambah RM 3
Status :- Replica Grade AA


Ok, yang I display ni adalah beg tangan Gucci yang replica. Kalo nak tau harga untuk yang original mahal woo. Mau ribu-riban. Mana nak cari ribu riban, kalo sekarang pun gaji standard kerajaan pun RM 2000 :). Takkan nak perabis duit semata mata handbag ye tak? Jadi, i provide yang Grade AA yang mana almost sama dengan original. Dari luaran nampak original, cuma ada certain bahagian yang berbeza dari yang Ori. 

Kualiti dia, kalo nak banding dengan yang Original, I bagi dalam 50% la. But, memang berbaloi dengan harga RM 101. Tu pun i discount lagi dengan you all kasi murah dari harga kedai :). Shipping pun I kasi free. Sebab i memang nak semua orang jadi cantik dan bergaya. Tapi untuk suami atau bakal suami you all je tau :D

Klik link ni untuk pembelian :) -- > Tempahan dan Pembayaran

0 comments:

Post a Comment

 
Izzati's Store | by TNB ©2010