Tuesday, March 15, 2011

LV CODE: LV9040


Jenis Beg Tangan :- LV
Kod :- LV9040
Harga :- RM101
Harga Bulk (10 Unit keatas) :- RM91
Kos Penghantaran :- SM (Free), Sabah Sarawak tambah RM3
Status :- Replica Grade AA

Ei, geram lak i tengok kat area dot dot dot tadi, ada ke beg yang jenis camnie nak jual sampai RM 150. Agak-agak la, ingat orang tak tau ke kalo harga borong dia bape ringgit. Ni nak markup sampai 50 %. Wuishoo.. Sapa yang beli memang kesian la. Ermm.. Ok, kalo you all nak beli hand beg LV ni, klik je link kat bawah ni

0 comments:

Post a Comment

 
Izzati's Store | by TNB ©2010