LV CODE: LV9002


Jenis Beg Tangan :- LV
Kod :- LV9002
Harga :- RM101
Harga Bulk (10 Unit keatas) :- RM91
Kos Penghantaran :- SM (Free), Sabah Sarawak tambah RM3
Status :- Replica Grade AA

Haa, yang ni pun lawa gak. Sebab combination kaler putih hitam ni memang matching dan menawan. Kiranya beg jenis camni senang nak bawa ke mana-mana occasion. 

Kalo berminat, klik link ni untuk beli 

Leia Mais

LV CODE: LV9033


Jenis Beg Tangan :- LV
Kod :- LV9033
Harga :- RM101
Harga Bulk (10 Unit keatas) :- RM91
Kos Penghantaran :- SM (Free), Sabah Sarawak tambah RM3
Status :- Replica Grade AA

Ha, yang ni sama je pattern dia ngan yang kod 9034 tu, cuma warna lain je la. So, sesapa yang minat ngan warna ni, boleh la pilih ni untuk jadikan handbag korang. 

Klik link ni untuk pembayaran :- 

Ler Mais

LV CODE: LV9034


Jenis Beg Tangan :- LV
Kod :- LV9034
Harga :- RM101
Harga Bulk (10 Unit keatas) :- RM91
Kos Penghantaran :- SM (Free), Sabah Sarawak tambah RM3
Status :- Replica Grade AA

Waa.. i suka sangat warna putih :) lagi lagi beg yang style apit camni. Kalo matching ngan kebaya I yang warna putih, rasa cam puteri turun dari kayangan lak. Korang suka putih gak ke? Sama la kita ^-^

Klik link ni untuk pembelian

Ler Mais

LV CODE: LV9032


Jenis Beg Tangan :- LV
Kod :- LV9032
Harga :- RM101
Harga Bulk (10 Unit keatas) :- RM91
Kos Penghantaran :- SM (Free), Sabah Sarawak tambah RM3
Status :- Replica Grade AA

Ok, yang ni sama je design dia cam yang kod LV 9029 tu, cuma yang ni style jerut pakai tali tu. Kalo korang suka yang style jerut, emm, rasanya sesuai la untuk angkat beg ni.  I tak pernah pakai yang jerut ni... EMm.. apsal ek ada orang suka ?

Klik link ni untuk pembelian

Ler Mais

LV CODE: LV9029


Jenis Beg Tangan :- LV
Kod :- LV9029
Harga :- RM101
Harga Bulk (10 Unit keatas) :- RM91
Kos Penghantaran :- SM (Free), Sabah Sarawak tambah RM3
Status :- Replica Grade AA

Ok, kali ni I update pasal Hand Bag LV lak. Kalo kat pasar luar, barang replica semua around RM 110 - RM 130. So, i bagi You All murah, da la murah, free shipping lagi tu. Cuma sabah sarawak je kena tambah RM 3. Sori ek :)

Klik link ni untuk beli 

Ler Mais

Gucci CODE:GC9012

Jenis Beg Tangan :- Gucci
Kod :- GC9012
Harga :- RM 101

Harga Bulk (10 Unit keatas) :- RM91
Kos Penghantaran :- SM (Free) Sabah Sarawak tambah RM 3
Status :- Replica Grade AA



Haa, i suka sangat warna silver ^_^. Mana-mana beg yang warna silver mesti i belek lama sikit. hehehe. Kalo korang pun suka warna silver, mesti korang akan tengok collection ni. 


ERmm.. hari ni letih nye.... lepas abis kelas je kena wat assignment lagi.. huhuhu.. Ok, kalo nak buat pembelian, klik je link kat bawah ni 


Tempahan dan Pembayaran
Ler Mais

Gucci CODE:GC9010

Jenis Beg Tangan :- Gucci
Kod :- GC9010
Harga :- RM 101

Harga Bulk (10 Unit keatas) :- RM91
Kos Penghantaran :- SM (Free) Sabah Sarawak tambah RM 3
Status :- Replica Grade AA



Ok, untuk kali ni, handbag Gucci yang lain sikit pattern dia. Selalu yang kita tengok adalah handbag yang jenis zip bukan? yang ni yang style jerut je. Ikut suka korang la nak yang mana ok. Tapi I lagi suka yang berzip ^_^


Klik link ni untuk beli


Tempahan dan Pembayaran

Ler Mais

Gucci CODE:GC9014

Jenis Beg Tangan :- Gucci
Kod :- GC9014
Harga :- RM 101

Harga Bulk (10 Unit keatas) :- RM91
Kos Penghantaran :- SM (Free) Sabah Sarawak tambah RM 3
Status :- Replica Grade AA



Hmm, i wonder la, napa banyak barang Handbag Gucci ni kebanyakan dia warna coklat ya,. Erm, patutlah ramai yang pakai Gucci ni orang yang dah bekerjaya, mungkin nampak matured kot. Sorry for young sis :P




Klik link ni untuk pembelian :- Tempahan dan Pembayaran
Ler Mais
 
Izzati's Store | by TNB ©2010